Logowanie

ceneobaner 7b6b9764bda8145a33870fc4144992ad8f055d
2wedkarstwomorskie 1seaangel 3rejswedkarski

Reklama

    Na wielu szkoleniach z zakresu marketingu hotelowego powtarza się jak mantrę że gość chce się tylko wysapać, ale można zaproponować o wiele więcej.

    blog.perspektywa.it

Coś na ząb

Łukasz F

logo-3b763x.gif

Szukasz katalogu Daiwa, Konger,a może Quantum? Dobrze trafiłeś! Mamy tutaj zbiór ponad 50-ciu katalogów wędkarskich, które systematycznie będą uaktualniane.

Wystarczy kliknąć w logo danej firmy, aby zobaczyć dany katalog.

 

Zaloguj się, aby zobaczyć.

Ukleje w zalewie octowej

Kolejny przepis który chciałem wypróbować to ukleje w zalewie octowej .Na wielu forach jest to przekąska bardzo polecana .Nawet jest przysłowie "Kto zagryza ukleje ... to się nie zaleje." Postanowiłem to sprawdzić organoleptyczne .Ukleja to dość pospolita ryba i z pozyskaniem raczej nie ma problemu .

Czytaj więcej: Ukleje  w  zalewie  octowej

Płoć w sosie pomidorowym z frytkami

Kilka średnich płoci patroszymy i myjemy dokładnie .Solimy i wkładamy do lodówki na około 30 min.W tym czasie robimy sos.Kroimy 2 duże cebule w drobną kostkę i rumienimy na oleju na szklisty kolor

Czytaj więcej: Płoć w sosie pomidorowym z frytkami

Okonie faszerowane - przepis

Przygotować farsz: przepuścić przez maszynkę 50 dag pieczarek, 1 cebulę, odrobinę tartej bułki i 2 jaja.Posolić, wymieszać z przyprawami (liść laurowy, czosnek, ziele angielskie, pieprz rozdrobione w moździerzu).

Czytaj więcej: Okonie faszerowane - przepis

Sałatka z tuńczyka ,ryżu i ogórków kiszonych

Oto kolejny przepis

Składniki:

puszka tuńczyka sałatkowego ,3 ogórki kiszone, 2 torebki ryżu,3 jajka,mała cebula,zielona pietruszka,puszka kukurydzy,majonez,musztarda,sól,pieprz

Czytaj więcej: Sałatka z tuńczyka ,ryżu i ogórków kiszonych

Zupa rybna Hektoresa

Jakoś w życiu nie miałem okazji skosztować zupy rybnej ,a ostatnio mnie naszło właśnie na nią .

Po ostatniej wyprawie na lód zabrałem ze sobą kilka jazgarzy

uważanych przez wędkarzy za chwast i wyrzucanych po prostu na lód

Ponoć jazgarze najbardziej nadają się na wywar zupy rybnej .

 

Przejrzałem wiele przepisów ale żaden nie przypadł mi do gustu ,najbliżej była Halászlé - Węgierska zupa rybna

Czytaj więcej: Zupa rybna Hektoresa

Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów. Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki..

  Akceptuje pliki cookies z tej strony.
EU Cookie Directive Module Information